НОВИ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИ РЕШЕНИЯ!
Притежаваме знанията и опита от множеството реализирани проекти, за да Ви помогнем да вземете правилни решения!
previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider
Искам да получавам последния Ви бюлетин!

Това, което търсите!

Намерете най-доброто решение за Вас!

Нови методи за отопление

Решения, които според нас биха променили начина Ви на живот.  • ЕНЕРГИЯ ОТ БИОМАСА Ръстът на цените на електрическата и топлинна енергия принуждават предприятията да се замислят за собствени източници на енергия. Едно голямо предприятие може да построи електростанция с мощност няколко десетки МВт, работеща с традиционно гориво – природен газ, въглища, мазут. Но какво да прави по малкото или средното предприятие, на което е необходима мощност от няколко десетки кВт до 1-2 МВт? Биомасата се счита за един от най-добрите примери за неконвенционален източник на енергия.
  • ГАЗИФИКАЦИЯ Газификацията е процес на високо - температурно превръщане на дървесината /и други видове биомаса, включително въглища и торф/ при нормално или повишено налягане, в газ наричан дървесен или генераторен газ, а така също и в неголямо количество пепел, в специални реактори (газогенерато - ри) с ограничен достъп на въздух или кислород. Генераторният газ има температура 300 - 600 °С и се състои от горивни газове (CO, H2, CH4) и други газове в различно съотношение.
  • БЪРЗА ПИРОЛИЗА Бързата пиролиза е процес при който сухи (<10% влажност), раздробене на прах дървесни отпадъци, включително трици, кора и т.н., се нагряват бързо в кипящ слой инертен материал вътре в реактора до температура 450 - 500 °С при отсътствие на въздух. Продукти на пиролизата са частици дървесни въглища, некондензираща се газ, кондензираща се пара и аерозоли. На практика пиролизата е процес, предшестващ процесите на изгаряне и газификация, се приема, че могат да се използват същите реактори, намиращи приложение в газификацията.
  • 1

Контакт с нас

Опишете проблема или задайте въпроса си и ни го изпратете. Ще се постараем да Ви отговорим възможно най-скоро.Социални медии:


GSM/Email:
087 826 2744
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Адрес:
ул. „Граф Игнатиев“ 72,
Ямбол, България

Приключени проекти